Tuesday, March 23, 2010

Assalamualaikum wbt.

ehem2, sungguh kura2 tak sangka diri kura2 ini begitu pemes(aku curi ayat PANADOL)
ingatkn, tiada yang kenal n ingat siapa kura nie.
upa2nya t'lebih pemes lak.
hakhak

maaf yaPANADOLaku curik ayat2 cinta awak
sebenarnya nak ckp pasal

Beautiful Blogger Award

  nak ucap terima kasih banyak2,kura2 terharu
sbb baru je 2 minggu masuk dunia
blog dah dapat award
dari otai blogger plak tu
hehe..

yg mslhnya kura2 x taw nak hntr award
ni kt org...ni pun buat post cuba try test je
kemajuan yg aku dpt ialah LINK utk PANADOL
tu pun try byk kali..
mana kura2 taw psl HTML ni..
ilmu kt dada setakat C++ je
(saya budak kejuruteraan elektronik)

dan akhir sekali jgn lupa click PANADOL
utk manfaat kita bersama..

x lupa juga utk kawan2 yg lain
akan kura2 highlight tu pun slps
kura2 dpt menghantar award ni
kita tunggu dan lihat
sekian terima kasih
ASSALAMUALAIKUM

5 comments:

KURA KURA MELAYU said...

kura2 test komen..sbb sblm ni satu komen pun x dapat...tekan je komen masuk link kura2 balik..

petang ni baru kura2 dpt SETTLE kan...tu pun atas bantuan kawan...

mcm nak nagis dah...hehhe..

abad said...

pasal buffered...wa pun tengah fkr mcm mn lu fkr....

Chaon Cornerz said...

try tanye ery.. maybe die tau kot..

Arra JaSmY said...

hur..buffered earning tuh die tak bagi infom kat email kena check sndri and lagi 1 traffic kena maintain mencanak baru leh dapat.Itu setakat yang saya faham la..saya pown still belajar lagi n tak pnah dapat pown.huhu.sabar2.:)

TENTANG KURA2 said...

ooo..sabar ya arra ..nanti kita dapat jgk buffered tu

LinkWithin

 

blogger templates | Make Money Online