Saturday, March 27, 2010

BUFFERED NUFFNANG
ASSALAMUALAIKUM SEMUA
NK TANYA PSL BUFFERED???
DIA ADA BG MESEJ X 
BAHAWASANYA KITA DPT BUFFEREED??
 BG KOMEN SIKIT..
PUAS DAH TRY NI...
200++ UNIK VISITOR  DAH KURA2
BUAT DLM SEMINGGU LPS
X DPT2 JGK..KOMEN2 SIKIT

8 comments:

p[A]n[A]d[0]L© said...

x msj yg akn d hantar.
kalo cek dkt nuffy, klik earning tue.
dia akn state jgk either ada buffer or x.

Faheem Jr said...

salam pagi kura2..buff tu klu nak bg dia xde notis pun..kita kena klik kt earning tu baru tahu..terus je tingkatkan trafik tu..mungkin belum turn kura2 nak dpt buff..

Hafiz Mohd said...

biasanya dia x bagi mesej..

BeaN MorENo said...

kalau dulu memang dia kasi notification.Tapi sekarang disebabkan blogger bertambah ramai buffered akan diberikan pada blog yang kene keyword dengan advertiser

meera^da cute..*_* said...

mira xtaw sgt..cube usha melromeo punye blog..

mira penah dpt buffered earning tp unique visitor xpenah smpi 100..rezeki kot..ade yg wat lebih 300 pon xdpt..

xtaw cane dorg pilih...tp,taw buffered earning tu bile usha web dorang..

.::WaNiE::. said...

mintak maaf
tak tau :D

Natasha said...

salam kura2.... cuba kura pergi kat helpdesk nuff pas tuh htr email kat dia mintak buffred...
dulu saya pon susah nak dapat buffred...tapi lepas buat cam tuh (atas nasihat otai2) alhamdulillah skrg buffred x pernah kurang dari blog saya..dah dekat 30 hari setiap hari ada buffred,,bukan satu tapi dapat 3 lagik

satu lagi kn rajin join apa2 aktiviti nuff mcm Project alpha dan yg sewaktu dgnnya

gudluck

satu lagi teguran membina: sila padamkan word verification kat komen, org tak suka sbb susah nak komen, gunakan moderation, jadi kura boleh pantau setiap message yang masuk, kalau tak susah nak tau kalau ada yg komen entry lama

iera said...

Buffered? erm..iera pon xtau sgt sbnrnye.
unik vsitor sehari kdg2 xsmpi 100 pon. cme...yg iera perasan dh smpi rm50 bru dpt bufferd tu

LinkWithin

 

blogger templates | Make Money Online